Tervetuloa ilmaiseen joulukonserttiin Keravan helluntaiseurakuntaan sunnuntaina 30.11.2019!

Su 30.11. järjestetään Keravan Helluntaiseurakunnassa musiikkipitoinen joulun avaus.
Ovet avautuvat jo klo 13. Tarjolla mm. karjalanpiirakoita, laatikkoruokia ja kakkuja.
Klo 17 tarjotaan glögiä ja pipareita ja klo 17.30 kuullaan tervetulomusiikkia, jota esittää tuusulalainen Naiskuoro Tuulahdus Tuula Saarensolan johdolla. Solistina laulaa Sara Hirvonen.
Klo 18 alkaa Jouluista Sävelsadetta -konsertti, jonka AlfaTV kuvaa ja lähettää joulun aikaan kanavallaan. Konsertissa esiintyy Jaana Pöllänen. Konsertin toisena vieraana lavalle nousee Tenorissimo joka esittää rakkaita joululauluja, mm. Adeste Fideles, Adamin Jouluyö ja Benedictus. Konsertin juontavat kapellimestari Lehari Kaustel Tallinnasta ja mediapastori Elina Vaittinen. Jouluisen puheenvuoron käyttää Jori Asikainen.
Sävelsadetta-konserttisarja käynnistyi syyskuussa Munkkiniemen kirkossa ja se jatkuu kuukausittain pääkaupunkiseudun kirkoissa paikallisseurakuntien, Crescendo Finland -järjestön ja AlfaTV:n yhteistyönä. Sarja päättyy 2. pääsiäispäivän gaalakonserttiin Meilahden kirkossa.