Keravan helluntaiseurakunnassa

Avioliitto-teemapäivä 24.3.

Järjestämme sunnuntaina 24.3.2019 seurakunnassamme avioliitto-teemapäivän. Avioliitto kaipaa säännöllistä huoltoa, ja parisuhteen hyvinvointi lisää koko perheen hyvinvointia.

Luennoitsijat Helka ja Markku Silventoinen

Kokeneet parisuhdevalmentajat Helka ja Markku SilventoinenEspoosta saapuvat Keravalle. He pitävät kaksi alustusta, jotka muodostavat parisuhdetta rikastuttavan kokonaisuuden. Molempien alustusten jälkeen on aikaa kysymyksille ja avoimelle keskustelulle. Ei ryhmätöitä.

Helka on pari- ja seksuaaliterapeutti. Hänellä on myös pitkä kokemus työstä lasten ja perheiden parissa. Markku on muutosmies ja valmentaja. Hän kohtaa päivittäin työn muutosten ja kuormittavuuden vaikutukset parisuhteeseen ja perheeseen.

Silventoiset tunnetaan vaikuttavasta ja käytännönläheisestä tavasta käsitellä parisuhteen keskeisiä sisältöjä. 25 vuoden kokemus parisuhdetyöstä on tuonut mukanaan ymmärrystä siihen, mitä henkilökohtainen kasvu on, ja miten parisuhde saadaan paremmaksi.

Musiikki Eve & Ossi duo

Eve & Ossi on duo, jota yhdistää kaksi kauniisti yhteen soivaa ääntä, kaksi yhteen kietoutunutta tarinaa, yksi yhteinen usko ja halu laulaa tärkeiksi kokemistaan aiheista. Etelä-pohjalaislähtöisen ja sittemmin juurilleen palanneen pariskunnan tiet kohtasivat syksyllä 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa nopeasti samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin on matkaa taitettu yhdessä.

Duo julkaisi ensimmäisen levynsä, pienieleisistä virsisovituksista koostuvan Virren sävelillä -albumin, kesällä 2015. Sen jälkeen pari on keskittynyt oman musiikin tekemiseen. Marraskuussa 2016 valmistui Even & Ossin Toisen silmin -niminen kakkosalbumi, joka sisältää raikasta tunnelmointia, herkkiä tulkintoja ja rehellisiä tekstejä arjesta, ihmisyydestä, rakkaudesta ja toivoa antavasta luottamuksesta armolliseen Jumalaan. Tällä hetkellä Eve & Ossi työstää suurella innolla uutta albumia, joka jatkaa teemoiltaan osittain edellisen levyn linjoilla, mutta pureutuu entistä vahvemmin mm. armoon ja taivaskaipuuseen. Tuleva levy ottaa musiikin tuotannon osalta askelen modernimpaan suuntaan nojaten silti edelleen vankasti duon omaan maanläheiseen soundiin. Syksyllä 2018 julkaistavan pitkäsoiton ensimmäinen singlebiisi, Keveempänä höyhentä, on kuunneltavissa mm. Spotifyssa ja musiikkivideon kera YouTubessa.

Eve & Ossi keikkailee tiiviisti monenlaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomen. Duon tunnelmallinen tapa esiintyä on koskettanut yleisöä niin pienissä olohuoneissa kuin suurissa konserttisaleissakin. Merkittävä osa keikoista on tehty nuorille aikuisille, keski-ikäisille ja pariskunnille suunnatuissa tapahtumissa. Hyviä kokemuksia on kuitenkin myös nuorten ja vanhusten parissa musisoimisesta.

Tapahtumatiedot

Tapahtuma alkaa koko seurakuntaperheen yhteisellä jumalanpalveluksella kello 11:00.  Jumalanpalveluksen jälkeen tarjolla on lounas vapaaehtoisella maksulla.  Lounaan jälkeen on kaksi avioliittoaiheista luentoa teemalla: ”Välittäminen ja viitseliäisyys parisuhteen tukena”. Luennoilla asiantuntijoina toimivat Helka ja Markku Silventoinen. Musiikissa palvelee koko päivän ajan Eve & Ossi -duo.

Luentojen aikana lastenhoito ennakkoon ilmoittautuneille.  Lastenhoito iltapäivän luentojen aikana 3 v. täyttäneille ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset: Katri Suomalainen p. 040 022 6797.

Kello 11:00 jumalanpalvelus, kello 12:30 lounas, kello 13:30 luento 1 ja kello 14:45 luento 2

Sydämellisesti tervetuloa!

Lisätietoja asiantuntijoista ja esiintyjistä